Izvor:
15.11.2018 u 22:01
0

LAKIĆ BEZ ZADRŠKE IZVREĐAO ILIJANU PRED NJENOM MAJKOM: „Roditeljski sastanak“ trese vilu „Parova!

Kao i svakog četvrtka, na programu srećne televizije, pratite "Roditeljski sastanak".

Poznato je da Ilijana Vagić i Nikola Lakić, imaju sukob koji ne jenjava, šta više, iz dana u dan, njihove svađe su sve bučnije i žešće.

Kako je ovoga puta, gost u vili Renata, Ilijanina majka, Nikola je bez dlake na jeziku želeo da iznese svoje mišljenje o svojoj rijjaliti neprijateljici:

– Nemam problem da ponovim sve ono što sam pričao o njoj.Ko god da ovde sedi, ja svoje mišljenje o Ilijani ne menjam –

– Iks puta sam rekao da je nasilnica,bahata je.Ona fizički nasrće na takmičare, njeno ponašanje postaje ovde ne podnošljivo.Vokabular joj je ravan broju mojih cipela.Teško da će je neko nekad oženiti –

Renata nije želela da prokomentariše Lakićeve reči, ali je Ilijana dodala kako je mišljenje jednog nikogovića, kako ističe, ne zanima i ne dotiče.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter