Izvor: HappyBSC
23.10.2020 u 19:56
0

Lakić ISKRENO o SUKOBU sa sestrom: Coka i ja smo UŠLI KAO JEDINKA bio je DOGOVOR da se Neda NE MEŠA!

Nikola Lakić progovrio je večeras u emisiji „Upoznajte Parove“ iskreno o svom odnosu sa sestrom Nedom Lakić.

Na malu provokaciju voditeljke koja tvrdi  da je kontaktirala Marina Lakić njihova majka, koja se po rečima Jovane Jeremić jako brine za svoju ćerku Neda, Nikola je odgovorio.

PROČITAJTE JOŠ…

GRADE SE STANOVI ZA IZBEGLICE Krov nad glavom za 133 porodice

UHAPŠEN Zrenjaninac koji UKRAO NOVAC iz dve TRAFIKE!

PODRHTAVALO TLO: Zemljotres pogodio Bosnu i Hercegovinu

– Meni je drago da ona podržava Nedu, ali mislim da se ti samo šališ. Kako bilo, Coka i ja smo ušli ovde kao jedinka jer smo porodica i bio je dogovor da se Neda tu ne meša, ali dobro – bio je iskren ovaj takmičar. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter