Izvor:
01.05.2017 u 18:44
0

MARINA LAKIĆ ZA HAPPYTV.RS: Zerina je izigrala Nikolu a ni Ksenija ga neće čekati!

Nakon sinoćne nezgodne situacije između Nikole Lakića i Zerine, pozvali smo njegovu majku Marinu kako bi čuli njeno mišljenje o svemu.

– Nikola je izigran od strane Zerine. Ona je njemu rekla da nema nikog spolja već da je Mate šifra. Ipak, kada se sinoć on uključio u program, Nikola je shvatio da je prevaren – rekla je gospođa Marina.

Prema njenim rečima to je Lakića veoma povredilo i zbog toga ne želi više nikakav kontakt sa Zerinom.

– Nije on ni bio zaljubljen u nju, čak nije bilo ni simpatija već mu je samo prijalo to neko žensko društvo. Pošto je tako olako upao u njenu zamku, sada je jako besan i iznerviran – naglasila je majka.

Kada smo je pitali za Kseniju prema kojoj Lakić i dalje gaji emocije, gospođa Marina je rekla:

– Ksenija ga najverovatnije neće čekati. Tako je rekla nama. Jako ju je povredila njegova igra tj šou koji je imao sa Miljanom. Ona se tada naljutila na njega i ne verujem da će mu preko toga preći. Trebalo je da se nađemo, i ja sam rado prihvatila susret sa njom, ali smo na kraju odustali od toga.

Gospođa Marina je naglasila da će ipak Nikola i Ksenija sami odlučiti šta će dalje kada on napusti rijaliti jer do njega dolaze razne informacije od toga da ga čeka pa do toga da već ima novog momka – pevača.

Šta će se dalje dešavati sa njima, videćemo uskoro.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter