Izvor:
29.01.2019 u 09:52
0

MILI SUMNJA U MARIJANINU LJUBAV: Evo šta je pokrenulo RASPRAVU koja je podigla vilu „Parova“na noge! (VIDEO)

U emisiji "Jutarnja kafica " mahom se uključuju gledaoci zabavno humorističkog programa "Parovi", a ovoga pute jedna gledateljeka nije birala reči.

Naime, gledateljka koja se uključila potpuno je pomrsila konce u odnosu Milija i Marijane, iznevši mnogo informacija koje su se događale između Milija i Marijane.

Markovićeva je pokušala da negira, ali je ubrzo odustala i izašla napolje plačući.

Mili zna da je Marijana imala drugog dečka napolju i da se njemu vratila četiri dana nakon što je dečko ostavio.

-Ako si došla da me podržiš, zašto plačes stalno, gledaš gde gledam?! Ti si došla ovde da tom dečku nešto dokažeš, a ne zbog mene- rekao je Mili.

Glavna akterka jutarnje polemike za trpezariskim stolom, nije želela da odgovori na izrečenje tvrdnje, te je napustila emisiju uz vidno negodovanje. Mili nije mogao a da se ne oda utisku da je Marijana sa njim zbog novčane koristi:

– Dobićeš spor i sav novac ćeš mi pokupiti- govorio je ljutitio takmičar.

Podsećamo, Marijana sudski goni Milija zbog fizičkog maltretiranja:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter