Izvor:
28.12.2016 u 14:28
0

Milomir Marić MOLI građane Srbije i Republike Srpske: Ako želite da vidite ZMAJA u „Parovima“ uradite ovo!

Milomir Marić ima molbu za sve građane Srbije i Republike Srpske koji svakodnevno zovu i raspituju se o učešću Zmaja od Šipova u novoj sezoni "Parova".

Naime, kako dolazi zima i kako stoku treba posebno čuvati u ovom peripodu Zmaj ima mnogo posla, pa je trenutno vrlo angažovan. Iz tog razloga Marić ima poziv za sve građane dobre volje!

Molimo sve građane Srbije i Republike Srpske, dobrovoljce da pomognu Zmaju pri čuvanju stoke kako bi on ušao u "Parove". Svi pričaju kako Srbi treba da se vrate na selo, pa im je ovo jedinstvena prilika da se pokažu na delu. Mogu i da se menjaju. Za uzvrat će Zmaj praviti veliki spektakl u "Parovima". Naravno, svi dobrovoljci moraju da garantuju da neće ukrasti stoku, jer se Grahovac već susretao mnogo puta sa lopovima – kaže Milomir Marić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter