Izvor: HappyBSC
07.06.2020 u 15:45
0

MLADA ŠOKIRALA IZJAVOM: Ovo mi je prvi put

Mladenci se ne odvajaju!

Sa osmeha im ne silazi osmeh, a onda je Uroš rešio da ih razbudi u potpunosti. 

Unuk poznatog folk pevača koji je takođe prisutan na svadbi  veka Ere Ojdanića je uputio  mladu da li joj je ovo prvi pu da udaje, a onda je usledio šokantan odgovor:

-Da, ovo mi je prvi put – rekla je Izabelina majka, pokušavajući da sakrije osmeh I dodala da ona nij epristalica svadbarski veselja jer ih ne voli, ali je ovo venčanje posebno za nju. 

OVO MORATE ZNATI

BUŠILA GA MAKAZAMA! Snimanje emisije „SABOTAŽA“ na Happy TV napravilo HAOS (VIDEO)

EKSKLUZIVNI SNIMCI! KAKO JE BOSANAC NOŽEM NAPAO NJUORŠKE POLICAJCE! (VIDEO)

DIVAC I BOGDAN BOGDANOVIĆ NA DEMONSTRACIJAMA U AMERICI Veliko NE rasizmu i TRAMPU! (FOTO)

U priču se uključio i mladoženja koji je kratko prokomentarisao da mu je Slađa top kako je naveo i da zadovoljan njenim izgledom. 

Iako je Pavao istakao da je poznaval plesa on je svakako želeo da fascinira i svoju vooljenu pa su zajedno učili korake igre kao što to i ide u zajedničkom životu. 

Mlada je koristila svaki  slobodan trenutak kako bi se obratila devojkama i pitala ih kako izgleda, što je i razumčjkivo jer je želela da fascinira i milionski auditorijum ali i mladoženju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter