Izvor: HappyBSC
06.06.2020 u 17:40
0

NAČISTO PROPALA! BEZ DLAKE NA JEZIKU OSULA PALJBU: Ostala sama POASLE SVIH UVREDA I PONIŽENJA

Sanja Mirkov i dalje nije našla svoje mesto u vili!

Iako je imala aferu sa iskusnim rijaliti igračem Milijem, ona je pokušala da se izvuče iz te priče i da okrene vodenicu na svoju stranu. 

Međutim, kako stvari stoje, njenom nezadovoljstvu nema kraja jer je ona pala u depresiju.

– Za mene nema muškaraca ovde. NIko se ne trudi na pravi način. Ne znam šta se dešava ali ovde me nio ne zanima- počela je Sanja. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE U NOĆNOM PROVODU Bella ciao ga je digla na noge! (VIDEO)

SPLITSKI GRADONAČELNIK IMA REŠENJE: SRBE TREBA NAGOVORITI DA DOĐU, NEKA PLATE ŽITOM!

LJUBAVNA PRIČA KOJU I DANAS OPLAKUJE SRBIJA! LAZA JE LUDO VOLEO LENKU, A ONDA SE POJAVIO – NIKOLA TESLA!

25 NAJVEĆIH NERAZREŠENIH MISTERIJA PLANETE Stranac sa plaže kog niko nije prepoznao i ukleta geografija! (GALERIJA)

Vučić: Čvrsto ćemo se boriti za Kosovo i Metohiju, ali za nas nema srećnog rešenja

Niski udarci takmičara su se nastavila jer oni smatraju da je sve ovo farsa Sanje Mirkov kako  bi ona ostala u centru pažnje i pokušala da zamaskira svoj promašaj romanse sa Milijem. 

Iako Milutin Radosavljević ne štedi uvrede kada je ova takmičarka u pitanju, zaboravljajući da je on ipak džentlmen, Sanja Mirkov često oble4će oko njega, dok glumi prijatelja Ivani, koja je istinski zaljubljena u Radosavljevića. 

Da li će se naći neki muškarac koji je kako ona tvrdi dovoljno dobar za nju ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal  i  Happy TV. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter