Izvor:
16.04.2019 u 13:38
0

NADICA MARJANOVIĆ OTVORILA DUŠU ZA HAPPYTV.RS: Otkrila PRAVU ISTINU o INTRIGANTNOM odnosu između Aleks i Kadre! (FOTO)

Bivša takmičarka poznatog rijaliti šou programa "Parova 7" Nadica Marjanović progovorila je ekskluzivno za portal Happytv.rs o svim gorućim temama u raskošnoj vili, a jezik je razvezala kada smo je pitali kako gleda na ponašanje svojih mezimica Aleksandre i Đine Marjanović.

Naime, majka atraktivnih sestara rekla nam je da joj teško pada kada svoju ćerku Aleks gleda depresivnu.

Aleksandri fali pažnja njene sestre Đine, koja bi malo trebala da stiša strasti sa Đoletom Tomićem Teško mi je kada je sirovina od Mladena pokušala da poljubi moju ćerku na silu. Verovatno joj fali muška ruka, znak, pažnje, zagrljaj – otkrila je ona.

S obzirom na to da to da se u poslednje vreme spekuliše o intrigantnom odnosu imeđu njene ćerke i Elvina Kadrića Kadre,

Nadica svoju ćerku najbolje poznaje, pa nam je kazala svoje mišljenje na datu temu.

Između Kadre i Aleksandre nema ništa, osim prijateljstva. Volela bih da se njih dvoje druže i van rijalitija. Takođe, prokomentarisala bih da nije istina da se Aleksandri dopada Đole, to je ludost. Samo je željna pažnje – smatra majka Marjanović, koja čvrsto stoji pri stavu da atraktivna crnka u rijalitiju nema prave prijatelje, te da se jedino može osloniti na Đinu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter