Izvor:
11.10.2018 u 14:10
0

NAKON RASKIDA SITUACIJA SE TOTALNO PROMENILA: Boža nesigurnost leči u OVOME!? (FOTO)

Božidar Milovanović i Jovana Novakov prošle noći raskinuli su svoju vezu, zbog nestabilnost mladog takmičara. Njihova veza jedna je od najturbulentnijih u vili, jer njihov temperament koji se podudara, jer su oboje vatreni i srčani, mnogo puta dovedena je na staklene noge.

Međutim, tokom raspodele na aktivne i neaktivne učesnike u sedmoj sezoni rijaliti serije ,,Parovi", Boža je našao utehu u svojoj labilnosti.

Dok su se ostali raspravljali ko u kojoj grupi pripada, te su hteli da dokažu svoju aktivnost na silu, Božidar je svoju bivšu devojku privukao k sebi a zatim počeo strastveno da je ljubi pred svima.

Dođi ovamo i ljubi me – rekao joj je bivši navijač, što je Šmizla jedva dočekala, s obzirom da je u više navrata isticala emocije koje oseća prema svom izabraniku.

Da li je ovima pobedio svoju nesigurnost u vernost svoje atraktivne izabranice ili samo pokušava iznova i iznova da joj da šansu?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter