Izvor:
08.03.2017 u 08:29
0

NEVIĐENO DO SAD: Ovako su „Parovi“ ispratili Sirijca! (foto)

Učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", imali su priliku da prisustvuju veoma potresnoj ispovesti doktora Mohameda Jasern Havria.

On je došao u Srbiju, na nagovor oca da studira medicinu. Danas radi kao pedijatar, u beogradskom domu zdravlja.

Doktor Havri je Sirijac, zbog čega ga daleko više boli ono što se dešava sa njegovim sunarodnicima.

On je večeras ispričao sve probleme svog naroda, kako se oni bore protiv džihadista zbog kojih proživljavaju pakao, a pričao je i o migrantima koji se trenutno nalaze na teritoriji Srbije.

On je ispričao kroz šta sve oni moraju proći da bi došli do svog željenog odredišta, kao i to da su oni mnogo zahvalni našoj državi na pomoći i gostoprimstvu koji su im pruženi.

Njegova priča je rastužila sve takmičare u najpopularnijoj vili na Balkanu, i oni su mu odali posebnu počast.

Kada je završio svoju ispovest i krenuo da napušta vilu, svi takmičari su ustali sa svojih mesta i pozdravili ga gromkim aplauzom.

I sam doktor je bio iznenađen tom činjenicom, i zbog toga se zahvalio svim takmičarima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter