Izvor:
07.03.2017 u 04:58
0

NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE: Dalila jecajući ispričala da su joj priveli oca dok je bila u „Parovima“ zbog…

Bosanska starleta Dalila Mujić večeras odgovara na intimna pitanja na poligrafu, a pored toga što je pričala o bivšem dečku sa kojim je bila dve godine, ona je i odgovorila na drugo pitanje –Da li je istina da vam je otac rekao da uzmete svoje stvari i izađete iz kuće?

Dalila je potvrdila ovo pitanje i rekla da joj je otac rekao da ode kod majke.

Meni je mnogo teško kada ga spomenem. Osećala sma sramotu u njegovom pogledu. Punili su mu glavu. Kada sam s evratila iz Podgorice, otišla sam kući, jendom sma htela d auzmem auto, on me pita da li sam zaslužila to. Bila sam kući deset dana, samo sam plakala, nisam jela. Sav naš razgovor je bio da li sam tu i to je to. Drugarica mi je rekla osmi dan da su mog oca priveli posle mog poligrafa u "Parovima". Ja to ništa nisam znala – priznala je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter