Izvor:
11.12.2016 u 22:03
0

Nije nimalo naivno: Muškarci se PLAŠE ove učesnice „PAROVA“, šta im to ona radi? (foto)

Kristina Marković, poznatija pod pseudonimom Atina Ferari, jedna je od najkotroverznijih takmičara rijalti programa ,,Parovi" koji se emituje na srećnoj televiziji već nekoliko sezona.

Ljubitelji ovog rijalti formata najlakše je prepoznaju po šokantnom oblačenju i ponašanju, kao i po tome što nema dlake na jeziku.
U poslednje vreme da se primetiti da je bivša učesnica sebi nadenula nadimak ..barbika", te svakodnevno na društvene mrže postavlja hvalospeve na račun svog fizičkog izgleda.

Iako su fanovi navikli na fotografije i statuse istog sadržaja, ovoga puta Ferarijeva je objavila nešto drugačiji objavu:

– Neke devojke imaju samo STAV! Ja spadam u one koje imaju STAVČINU!!! – rekla je Atina.

Možda je upravo to razlog zbog čega lepa takmičarka i dalje nema ozbilju vezu, jer je poznato da se muškarci plaše jakih žena. Nadamo se da Markovićeva u budućnosti neće morati da smekša svoj temerament i da će uživati pored pravog muškarca.

Pogledajte njenu objavu sa Fejsbuka ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter