Izvor:
02.12.2017 u 00:41
0

„NIJE REJTING ISPRED SVEGA“: Produkcija poslala JASNU PORUKU vezano za slučaj MILJANE KULIĆ! (VIDEO)

Produkcija zabavno humorističkog programa “Parovi“, poslala jasnu poruku svim gledaocima

U trenutku kad su milioni gledalaca Hepi televizije bili uz ekran i gledali zabavno-humoristički program „Parovi“, u iščekivanju – hoće li roditelji Miljane Kulić prihvatiti trudnoću svoje ćerke u rijalitiju i budućeg zeta Ivana Marinkovića, bivšeg supruga Goce Tržan, voditeljka Anđela Lakićević je rekla nešto što je bacilo potpuno drugačije svetlo na sve koji razmišljaju samo o šou biznisu.

– Hvala roditeljima Miljane Kulić, koji su došli da sa nama i gledaocima podele svoje emocije, ali, ispred produkcije, želim da vam kažem, da je jedno rijaliti šou, a realan život potpuno drugačiji – rekla je Anđela Lakićević i dodala:

– Nije rejting ispred svega! Miljana će uraditi sve potrebne analize, savetovaće se sa ginekolozima, psiholozima, psihijatrima, koji će potvrditi da li ona može da boravi u vili. Ukoliko ne bude to bilo odobreno, ona će svoju trudnoću negovati kod kuće, u svom domu. Ponavljam, jedno je šou, a realan život nešto sasvim drugo – saopštila je voditeljka.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter