Izvor:
12.09.2018 u 00:28
0

NIJE SE NADAO OVOM REZULTATU: Benjamin razočaran? Mislio je da može prevariti POLIGRAF! (FOTO)

Do sada neviđena emisija, specijalno izdanje ,,Parografa" kom se podvrgnuo najintrigantniji tačmikar vile ,,Parovi" i MMA borac, čija životna priča je prodrmala javnost.

U večerašnjoj emisiji poligrafu se podvrgnuo Benjamin Spahović, te je rešio da najmračnije tajne iz svog opasnog života podeli sa milionskim auditorijumom.

Predposlednje pitanje na ,,Parografu" za Benjamina bilo je – Da li je istina da si u rijaliti ušao sa taktikom

Da, ušao sam sa taktikom – rekao je Benja tokom uzimanja rezultata na poligrafu. Pobrao je mnoge simpatije kod publike, te su mnogi mislili da mu je taktika da to i uradi, ali kao što je rekao na početku, pristao je na poligraf jer je mislio da će moći da ga prevari.

Kada je Anđela najavila odgovor, usledilo je iznenađena facijalna ekspresija mladog momka.

Poligraf je njegov odgovor očitao kao: LAŽ!

Sve vesti iz vile ,,Parova" možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter