Izvor:
12.09.2018 u 00:35
0

GOLA ISTINA: Benjamin poslednjim pitanjem otkrio pravi CILJ u VILI „PAROVI 7“! (FOTO)

Do sada neviđena emisija, specijalno izdanje ,,Parografa" kom se podvrgnuo najintrigantniji tačmikar vile ,,Parovi" i MMA borac, čija životna priča je prodrmala javnost. Nakon mnogobrojnih priznanja o svom luksuznog životu, došao je kraj prvom delu njegovog ispitivanja.

U večerašnjoj emisiji poligrafu se podvrgnuo Benjamin Spahović, te je rešio da najmračnije tajne iz svog opasnog života podeli sa milionskim auditorijumom, ali 15 pitanjem jasno je stavio do znanja svim takmičarima svoj cilj u rijalitiju.

Poslednje pitanje na ,,Parografu" za Benjamina bilo je – Da li je istina da misliš da si jedan od favorita u ovom rijalitiju od samog početka

Od početka rijalitija važi za nekog ko intrigara u vili ,,Parovi 7", svojom pričom o opasnom životu, brzim kolima i teškim kaznama za mnogobrojne, kako kaže, loše odluke. U rijalitiju se pokazao kao veoma spretan igrač, te za sebe misli da nema konkurenciju.

Ja sam sportista, mislim da sam jedan od favorita. Izađem u ring sa željom da pobedim, ovu igru ovde smatram vrlo ozbiljno i namera mi je da pobedim – odgovorio je Benja tokom ispitivanja.

Voditeljka Anđela nije želela da drži gledaoce u neizvesnosti, te je vrlo brzo prešla na rezultate poligrafa.

Poligraf je njegov odgovor očitao kao: ISTINA!

Sve vesti iz vile ,,Parova" možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter