Izvor:
04.12.2017 u 07:45
0

NIKOLA LAKIĆ RASKRINKAO ALEKSANDRU SUBOTIĆ: Lagala je Davida i sve nas! Ona je spremna na sve! (foto)

Produkcija je rešila da večeras obelodani mnoge tajne pete sezone rijalitija "Parovi".

Naime, voditelja Bojana Ristivojić prenela je odluku produkcije da otkrije šta stoji iza trudnoće Aleksandre Subotić u prethodnoj sezoni "Parova".

Vest da je Aleksandra sve vreme glumila lažnu trudnoću šokirala je široki auditorijum Hepi televizije. Uskoro se uključio takmičar pete sezone Nikola Lakić, koji je ovom prilikom prokometarisao lažnu Aleksadnrinu trudnoću na sledeći način:

– Ja sam bio Davidov najbolji prijatelj 4 meseca. Od celog početka sam znao da je u pitanju lažna trudnoća, ali nisam želeo da mu kaže, jer bih bio okarakterisan da sam ljubomoran. On je u tom trenutku bio previše zaljubljen u Aleksandru i sećam se koliko ga je vest o gubitku deteta iskreno pogodila – priča bivši učesnik i dodaje:

– Ako ste imali prilike da gledate uključenje Ljube Pantović povodom navodne trudnoće njene ćerke, između redova je rekla. "Davide, meni je tebe iskreno žao!". Ko je iole inteligentan mogao je da je ukapira šta je htela da kaže. Da Aleksandra sve vreme igra igru i poigrava se sa Davidovim osećanjima – rekao je Lakić.

Bivši takmičar je jasno pokazao koliko mu je drago što je Aleksandra Subotić napokon raskrinkana.

Ostanite uz Happytv.rs i očekujte neočekivano.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter