Izvor: HappyBSC
15.07.2020 u 15:34
0

Njihov odnos je „TRUO“: Slađa OGOVARA Pavaa čim on OKRENE LEĐA!

Današnja tema u Parovima bila je ko od učesnika najviše mešetari.

Jelena Ilić prozvala je Slađanu Petrović rekavši da je ona dobra sa Pavaom sve dok on ne okrene leđa. Ova učesnica primetila je da Slađa ogovora Pavaa na svakom ćošku a kada je sa njim pretvara se da je sve u redu.

SAZNAJTE I OVO

Trik da vas obična maska štiti kao N95 (VIDEO)

FIJATOV RADNIK OTKRIO KORONA-ELIMINATOR!

Putin POTPISAO ZAKON kojim se stranica Miroslavljevog jevanđelja VRAĆA SRBIJI!

Komšije se na DIRLJIV način OPROSTILE od braće iz Čačka koji su UMRLI od KORONA virusa!

– Ti se tešiš da imaš dobar odnos sa njim, a zapravo nemaš, ona zbog ljubavi je potpuno slepa, vaš odnos neprestano varira i oscilira, vaš odnos je truo – rekal je Jelena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter