Izvor: HappyBSC
25.05.2020 u 09:31
0

ON ŽELI AKCIJU SA NJOM ISPOD POKRIVAČA: Dva ljubavna para u vili a njih troje (VIDEO)

U ekskluzivnoj vili „Parova“ rađa se još jedna ljubav! Dva para a njih troje! Još jedan ljubavni trougao izazvao je zemljotres. 

Naime, Izabela je rešila da otkrije sve detalje nove ljubvi koju su pokušali naši takmičari da sakriju ali ne tako uspešno jer se sve sazna i otkrije kad tad. Izabela Alijoski je otkrila o čemu je reč.

OVO MORATE ZNATI

Reprezentacija Srbije vicešampion Evrope u PES fubalu!

OVAJ GRAD JE SRPSKI EL DORADO Svi će pohriliti tamo zbog novog otkrića!

TUČA MIGRANATA, SEVALI NOŽEVI

LABORATORIJA U VUHANU: Imamo tri živa virusa, niti jedan nije kovid-19!

–  Željko glumi nevinašce, ali to zapravo nije tako uopšte. Svi znamo da su Uroš i Dragana zaljubljeni  da se bore sa mnogim preprekama koje su ihsnašle kako bi sačuvali svoju ljubav, a Željko je počeo konstantno da prati Gagu i da joj deli komplimente – počela je popularna Bells  i dodala da je i svojim očima videla kako ide za njom u dvorište i kako je posmatra zaljubljeno i potpuno opčinjeno. 

Onda je usledio potpuni šok!

Izabela je otkrila da je mlađi Jovanović iako pod dejstvom alkohola rekao kako mu se Dragana sviđa, i da je zaljubljen u nju, ali je potpumo ostavila sve bez teksta kada je izjavila da ni Dragana nije hladna i da i ona gaji određene emocije prema njemu. 

OVO MORATE PROČITATI

SINIŠA MALI NA HAPPY TV: Počela je isplata 100 evra, naše mere su pogodile cilj!

UŽASAVAJUĆI SNIMCI! Nikada viđene ispovesti DECE koja su bila ŽRTVE SATANISTIČKE I PEDOFILSKE ELITE (VIDEO)

DAJ DOKAZE! Državna sekretarka MUP: Neka Igor Jurić kaže šta zna o političaru pedofilu

POKUŠAJ ATENTATA NA VLADIKU JOANIKIJA! On je velika opasnost za neprijatelje Crkve!

– Varnica ima, a Dragani prija što joj on delil komplimentne. Nije više u fazonu, daj skloni se kao ranije.Inače, pre neko večeje Dragana rekla da ju je dok su sedeli na garnituri uhvatio za butinu.

Međutim, kako je  ovo iznela u javnost popularna Bells njih dvoje su skočili kao opareni kako bi se opravdali i objasnili da među njima nema ničega.

Toliko su se uznemirili da su svima postali sumnjivi, a kako će se dalje razvijati situacija, i  da li je ovo još jedna ljubav u vili u začetku, dok milionski auditoriju najviše zanima hoće li čelnik prve ljubavne afera Uroš pozajmiti Draganu Željku ili ne saznećete ukoliko pogledate video dostupan ispod teksta:

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter