Izvor:
23.04.2019 u 11:20
0

ONA NEĆE ALI SRCE HOĆE! MILIJANU POTPUNO UNIŠTIO LJUBAVNI TROUGAO! Plakala je celu noć! (VIDEO)

Milijana Bogdanović i Milojko Božić su najkontroverzniji par rijalitija "Parovi" a i šireg regiona. Oni ne prestaju da intrigiraju javnost svojom pojavom a od skoro i trouglom u kome su se našli zajedno sa Aleksandrom Požgajem.

Milojko i Milijana se stalno svađaju zbog Aleksandra ali ovoga puta je bilo ozbiljno, on joj je postavio ultimatum, ili će prestati da se mota oko njega ili će je ostaviti.

Legli su da spavaju u krevet ljuti jedno na drugo. Milojko nije dozvolio čak ni da ga poljubi. Ali vrhunac je bio kada je Ivania ušla u sobu i zvala Milijanu u Požgajevo ime. Milijana je besnela u sebi.

Da li je zbog toga plakala celu noć dok su ostali spavali?

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter