Izvor:
03.12.2019 u 18:46
0

OTKRIVENA VELIKA ZDRAVKOVIĆEVA TAJNA! Sa Ivanijom je samo zbog ovog…

Sumnje mnogih, najviše one koje su opterećivale Ivaniju Bajić, obistinile su se.

Dušan Zdravković je ovu devojku iz Šipova – izigrao!

– Stalno nju šalje da traži alkohol za njega – rekao je Milutin Radosavljević Mili. – Čuo sam kad je vikao iz izolacije… Rekao je da će sve da uradi, spavaće sa Ivanijom, samo da dobije alkohol. Pomerio se malo. Do juče je tražio tablete za smirenje. Ne može da podnese rijaliti i pritisak. Odrastao kod mame na kazanu, ne zna šta znači biti samostalan.

Dušan Zdravković je, pošto je razotkriven,pokušao sve da okrnee na šalu, ali je bilo više nego jasno da Mili gvoori istinu.

– Neka, šta me briga – tešila se Ivanija.

O njenom odnosu prema Zdravkoviću mnogi su komentarisali, kao nezrelom, a sve što ona radi, kad je u pitanju pevač, sin Novice Zdravkovića, kvalifikuju -zaljubljenošću!

– Za sada je ovako, videćemo kad izađemo -rekla je Ivanija.

– Kad izađete, vas neće biti, sve kod vas je lažno – rekao je Ivan.

Happytv

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter