Izvor: Happy BSC
13.02.2021 u 21:12
0

OVO UKLJUČENJE NIKO NIJE OČEKIVAO: Usledio šok (VIDEO)

Nina Prlja je pozvala gledaoca da se obrati, a onda je usledio šok za sve. Osoba koja se uključila direktno u vilu je bila Slađina majka.

– Čujem ja da me često pominjete tu, pa sam rešila da vam se javim. Prvo moram da kažem da sam ja lično gledla trenutak kada se Elena ljubila. To hoću prvo da razjasnim. Onda je prokomentarisala ostale odnose u kući, a Slađi je imala da poruči: Ona ima da objasni neke stvari, neka sama zaključi šta hoću da kažem – rekla je Slađina majka Bisa.

SAZNAJTE JOŠ

EKSKLUZIVNO ZA „Dobro jutro Srbijo“: Nisam proteran ja nego Srbija iz Crne Gore!

SKORO 800.000 vakcinisanih građana u Srbiji, a OVI gradovi imaju najviše ZARAŽENIH!

HAPŠENJE U BEOGRADU I SUBOTICI: Zaplenjeno više od 1,7 kilograma različitih narkotika

Nina se nadovezala i rekla:

– Sigurno postoji nešto što nam nisi rekla. Ne bi ti se majka ovako obratila.

Slađa je stdljivo gledala i rekla:

– Ja stvarno ne znam na šta je ona tačno mislila. Šteta što se prekinulo. Kad malo bolje razmislim znam na šta misli. To je odnos prema Igoru. Ali ću ja smisliti šta ću mu reći –  rekla je Slađa.

Zbog čega je Slađina majka ovako reagovala i da li će ovo što joj je rekla ostaviti posledicu na Slađino učešće ostaje da gledamo.

Kako je izgledalo ovo uključenje pogledajte u videu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter