Izvor:
16.10.2018 u 10:02
0

PAROGRAF KOJI ĆE OTKRITI SVE: Da li će sa sobom poneti DNEVNIK TAJNI!?

Produkcija je najavila nešto što se do sada nije desilo.

Poslednjih nedelja u žiži javnosti je intrigantan odnos između Ilijane Vagić i Vladimira Zečevića – Dike. Turbulentna veza koja je protresla region večeras će biti razotkrivena.

Vesna Zečević, majka Vladimira, pristala je da bude specijalan gost na poligrafu, koja je izjavila u jučerašnjoj emisiji ,,Upozantje parove" da postoji dnevnik u kom je ona zapisivala svaki događaj sa Ilijanom koji se desio.

Maltretiranje, krađe, preljuba, faslifikovanje, sve su teme kroz koje će proći Vesna i otkriti šta se zapravo dešavalo između njih troje.

Kada je reč o nesuđenoj snajki, Ilijani, nema lepo mišljenje:

Ona je bahata, bezobrazna i arogantna, puna sebe i nikada se nismo slagale. Jedino šta će morati da prizna jeste šta mi je radila, a taj šamar bio je nešto najmanje – izjavila je Vesna.

Zato ne propustite večerašnji ,,Parograf" koji će otkriti kakve devojke Dika voli, šta se dešavalo između njih, koliko je zlata Ilijana ukrala od Dikine majke, ali i odnos između plavokose takmičarke i dece iz prvog braka Vesninog sina.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter