Izvor: HappyBSC
08.07.2020 u 21:58
0

PAVAO APELUJE! Poštujte moje izbore!

Gledaoci emisije „Upoznajet Parove“ imali su pitanje za Pavaa Vladila: 

– Kažeš da ti prija druženje sa Slađanom Petrović i Atinom, zašto onda slušaš druge ljude i zašto ne apeluješ da ne govore ružno o Atini i Slađani? – upitala je voditeljka Jovana Jeremić Pavaa. 

OVO MORATE ZNATI

NOVI KORONA PRESEK Još 11 osoba PREMINULO

Vanredno obaćanje predsednik Aleksandra Vučića: Najavio ukidanje policijskog časa(VIDEO)

VUČIĆ: Pooštravanje mera za Beograd!

DAČIČ: Ko upada u Kongres ili Dumu bez reagovanja policije?

– Upravo radim to. Zapravo, ja to stalno radim. Sinoć sam apelovao da ljudi koji mene podržavaju i mene vole da otvore oči i da shvate da ja biram sa kim ću da se družim. Ja se fino osećam pored tih devojaka te bi trebalo iz poštovanja prema meni da zaobiđu loše kritike na račun njih dve – rekao je Pavao. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter