Izvor:
21.04.2019 u 09:02
0

POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE: Da li je LJUBAV zaista JAČA od SVEGA?! Konačno su ZAKOPALI RATNE SEKIRE! (FOTO)

S obzirom na to da je goruća situacija u raskošnoj vili "Parova" odnos između Milojka Božića i Milijane Bogdanović, njih dvoje ne prestaju da intrigiraju javnost, ponajviše jer se u čitavu tu relaciju umešao Aleksandar Požgaj, koji svim silama pokušava da osvoji srce mlade lepotice iz Pilatovića.

Naime, prethodna noć u najpopularnijem rijalitiju bila je veoma dinamična, te je Milojku bilo loše jer je morao da gleda svoju nežniju polovinu nadomak drugog muškarca, i to u veoma bliskom izdanju.

Iako je kontroverzan ljubavni par prošao kroz brojne oscilacije, Božić i Milijana su zakopali ratne sekire, i odlučili da se pomire, te je sve prštalo od njihovim poljubaca.

Happytv.rs
Foto: Arhva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter