Izvor: Happy BSC
26.05.2020 u 11:10
0

POTPISAO UGOVOR ZA NOVU SEZONU! Najveća RIJALITI ZVEZDA ikada ponovo u VILI! (FOTO)

Osma sezona zabavno-humorističkog programa „Parovi“ polako se bliži kraju, pa je red na devetu.

S obzirom na to da je aktuelna sezona bila prepuna dinamičnih i turbulentnih događaja, produkcija se priprema za sledeći serijal.

JEZIV PRIZOR! PRONAĐENA SVA KRVAVA: Uplašila javnost, poslala SNAŽNU poruku! (FOTO)

Ugovori su već počeli da se potpisuju, a jedna rijaliti zvezda je prva dala svoj potpis ali i obećanje da će se maksimalno posvetiti rijaliti igri.

ĆERKA JE PREVAZIŠLA, IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Maćić ponosno POKAZALA svoje ZLATO! (FOTO)

Velika rijaliti zvezda, i osoba koja je pobedila u čak dve sezone ukušaće ponovo sreću u poznatom zabavno-humorističkom programu.

Ko je u pitanju, saznaćete vrlo brzo. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter