Izvor:
18.11.2016 u 03:43
0

Pravo iz pakla: Vratila se Maca Diskrecija nakon velikog skandala o kojem cela Bosna priča!

Najpopularnija starleta i pevačica u Bosni Maca Diskrecija digla je javnost na noge pošto je odjednom nestala sa društvenih mreža.

Njen dobro poznat profil na Instagram već nekoliko dana nije bio dostupan, pa se šuškalo da se bivša učesnica rijaliti programa "Parovi" povukla, da ne želi da šokira provokativnim fotografijama, a neki su pisali kako se vratila u rodnu Tuzlu jer ima porodičnih problema. Pored tih nagađanja, postojala su i ona da je Maca oteta jer je otkrivala značajna imena ljudi sa kojima je imala seks.

Ipak, prava istina je da je Diskreciji zbog eksplicitinih slika ugašen profil na Instagramu, međutim ona se vratila i odmah otvorila novi koji je već pun golotinje.

Maca izgleda ne odustaje od svojih provokativnih fotografija.

Happytv.rs
Foto: Instagram/macaaa.privatno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter