Izvor:
27.12.2019 u 20:17
0

PROGANJAO JE „FAN“ MANIJAK: Niko nije znala šta je doživela u spoljnom svetu! Nije smela iz kuće da izađe! (FOTO)

NAIŠLA NA ŽESTOKE OSUDE UKUĆANA: Nikome se ne dopada njeno ponašanje! (FOTO)

Jelena Ilić je tokom emisije "Upoznajte Parove" podelila sa svima problem koji je imala sa jednim "fanom":

Kada se govori o fanovima treba biti pažljiv. Mogu u svoje ime da pričam jer sam imala problem sa jednim fanom za kojeg se ispostavilo da nije pravi fan već je manijak! Čovek je uznemiravao mene i moju porodicu.Kada je video da mu se niko ne javlja, počeo je da zove moju širu familiju, tražio brojeve telefona svih Ilića i uznemiravao sve ljude kako bi došao do mene! To su zaista manijaci. Ivan ga je nazvao i zaprateio da će ga prijaviti policiji. Imam averziju prema ljudima koji nemaju granicu – ispričala je Jelena.

Niko nije znao da je doživela takve stvari. Ivan je sve potvrdio i dao podršku svoju izabranicu u izlaganju. Sreća što se sve završilo kako treba.

NAIDI POZLILO USRED EMISIJE: Odmah istrčala napolje! Nije mogla da dođe do vazduha! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter