Izvor:
02.05.2017 u 04:39
0

SA OSMEHOM ČEKALA ODGOVOR NA OVO PITANJE: Ploća otkrio da li je zaljubljen u Dalilu!

Večerašnji "Parograf" u najluksuznijoj vili na Balkanu rešiće mnoge zagonetke za koje su učesnici, ali i gledaoci Happy televizije mislili da su nerešive!

Nikola Strahinjić-Ploća će dati odgovore na pitanja koja će zaprepastiti sve učesnike i gledaoce. Učesnici su se čak i kladili koliko će laži biti u večerašnjoj emisiji.

Prvo pitanje na koje odgovara večeras najviše interesuje ostale učesnike ali i gledaoce, a to pitanje glasi:

Da li ste zaljubljeni u Dalilu Mujić?

Ne, nisam zaljubljen, mi smo drugari, rijaliti prijatelji– rekao je Nikola.

Učesnici su prokomentarisali da je to njegova prva laž. A Dalila je rekla da je specijalno zbog njega večeras obukla crno i da mu izjavljuje saučešće jer će ga odgovor na ovo pitanje pokopati.

Poligraf je procenio da je njegov odgovor LAŽ.

"To što je pokazao Poligraf je samo zato što smo dobri drugari u rijalitiju", prokomentarisao je Ploća.

Svi učesnici su se složili da je njegova zaljubljenost očigledna. A Dalila je rekla da uvek ima osmeh na licu kada sa njom razgovara.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter