Izvor:
27.12.2019 u 12:14
0

SLAĐA PETRUŠIĆ OSTAJE BEZ DUŠANA? SLOBODA I NOVAC, ili ljubav bez para!?

POČINJE PRAVA BITKA ZA LJUBAV! Koja od ovih takmičarki će osvojiti Milojkovo SRCE? (FOTO)

Sad će se definitino saznati da li je između Dušana Zdravkovića i Slađe Petrušić u pitanju ljubav, ili rijaliti interes!

Ona je, kao voditeljka emisije "Provodadžija" dobila zadatak od Merlina da se pokaže!

EVO KAKO GA DEDA SAVETUJE! Era pokušao da pokvari UNUKA!? (FOTO)

– Baš me zanima šta će sad biti – rekla je Ivanija Bajić. – Ako nađe devojku po Dušanovoj meri, ona ostaje napolju, a slobodi, a ako neće da prepusti Dušana, onda ima obavezu da uđe u rijaliti i bude sa njim bez honoara. Baš da vidimo, šta će odabrati. Mogu samo da joj se zahvalim, jer sam videla da je Dušan neiskren. Proplakala sam toliko. Više neću.

OBEZBEĐENJE NA NOGAMA! OVA takmičari napravili su opšti HAOS u VILI! Nećete verovati šta je glavni RAZLOG! (FOTO)

Prema nalogu Merlinovom, Slađa je bila u obavezi da povede Dušana Zdravkovića, a da li će se on vratiti u rijaliti sa njom, ili bez nje, ostaje da se vidi.

ESTER EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL! Očekuje vas neverovatan SPEKTAKL! OVO do sada niste VIDELI! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter