Izvor:
25.03.2019 u 14:05
0

SLAĐA SE RASPLAKALA PRED KAMERAMA HAPPYTV.RS: Ova informacija je skroz dotukla! (VIDEO)

Javnost je iznenadila informacija da su Elvin Kadrić, a nakon njega i Izabela Alijoski napustili najpoznatiju vilu na Balkanu. Najviše je potrešena Slađa Petrović, Izabelina majka koja je pretpostavila da ako Kadra izađe iz vile da će za njim odmah krenuti i Bels, koja je ovim potezom dokazala koliko ga voli.

Slađa je van sebe iako uopšte ne sumnja gde je Izabela sada, zato smo joj postavili par pitanja koja zanimaju sve ljubitelje "Parova".

Prokomentarisala je odluku Izabele da krene za svojim momkom i da posluša svoje srce, a ne razum.

-Odluka je možda bila malo više ishitrena, sve je moglo malo da sačeka..Možda je to i dobro za nju…Svakako mi je palo teško…Ona je u tom momentu više potrčala za ljubavlju- izjavila je Slađa

Svima je poznato da je sa Elvinom imala dosta sukoba, i da se nije slagala sa njihovom vezom, ali sinoć su je emocije dotukle pa nije mogla da sakrije suze.

-Ja sam Elvina posmatrala kroz dve prizme…On jeste dobar momak…Elvin nije otkrio sebe u pravom smislu…Elvin nije ni malo naivan- rekla je Slađa

Kako je Happy portal saznao Izabela nije otišla sa ocem već u Sarajevo kod Elvina i njegove porodice, to smo saopštili i Slađi koja se zbog ove informacije rasplakala i negativno iznenadila, pa je jedva odgovorila na ovo pitanje.

-Nemam pojma…Nekako ja sam ovde ušla zbog nje i jednostavno,vremenom shvatila da svoje dete gubim sve više i više, da se udaljavamo- izjavila je Slađa

Izabela je pokazala koliko se zaljubila, a Slađa je potvrdila da ona nikada do sada nije bila ovako zaljubljena i da nikada ovakve stvari nije radilo zbog nekog muškarca.

Izrazila je veliku želju da se Bels i Kadra vrate u vilu da pokažu svoje prave vrednosti.

Otkrila je i kako bi se osećala kada bi joj Bels saopštila da je ostala u drugom stanju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter