Izvor: HappyBSC
11.07.2020 u 12:03
0

ŠOK! Alkesandra TRUDNA! Gocina reakcija je SKANDAL!

Aleksandra Jakšić i Darko Radovanović  ne žele nipošto to da priznaju da imaju seksualne odnose. Međutim pored toliko učesnika koji su prisutni u vili,  to je teško sakriti. 

Mnogi tvrde da su nekoliko puta videli kako se tajno iskradaju i odlaze u wc, gde provode i po čitav sat zajedno. Mastor tvrdi da ih je lično video.

SVE O KORONI

PAPRENE KAZNE za nepridržavanje: Danas stupa na snagu NOVI PRAVILNIK za zaposlene i poslodavce!

MRAČNE PROGNOZE IZ SZO Korona će dugo biti među nama

Situacija u Novom Pazaru NEŠTO BOLJA! Dvoje priminulih tokom noći!

LONČAR najavio! Institut za reumatologiju POSTAJE KOVID BOLNICA!

– Vi ste ljudi u vezi, je*ete se svaki dan, svi to vidimo, ali ne znam da li Darko završio u Aleksandru, ako jeste ona je sigurno trudna, a to je super jer je Goca rekla da ona prihvata bebe, ali bez majki – rekao je ovaj učesnik.

Darko I Aleksandra gutali su knedle na ovu priču, a dali je atraktivna crnka zaista trudna ostaje da vidimo u nastavku rijalitija. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter