Izvor:
23.03.2019 u 07:24
0

ŠOK PREPISKA, OVO JE ISTINA O ODNOSU BAKIJA I DINE: Prve zajedničke fotke, ono što mu je napisala nikog ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Baki B3 i Dina Galorini svima su bili zanimljivi kao par. Međutim, nikada niko nije dobio potvrdu da se desilo nešto više od prijateljstva! Kao i uvek ekipa happytv.rs portala prva je došla u posed njihove prepiske koja zapravo otključava Pandorinu kutiju. Nakon što je poslata na kućno lečenje zbog zdravstvenog problema, oporavak je bio težak ali reklo bi se da se će uskoro biti ona stara Dina na koju smo navikli.

Baki B3 je posetio svoju koleginicu iz rijalitija, ali onda su ponovo krenula da su njih dvoje zajedno i da tu postoji nešto više od običnog prijateljstva. Međutim, njih dvoje se nisu oglašavali.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter