Izvor:
26.05.2019 u 22:15
0

ŠOKANTNO! RAZOTKRVENA TAJNA O OVOM UČESNIKU: Ušao u RIJALITI zbog TAJNE LJUBAVI!

Milutin Radosavljević je otvorio dušu pred svima pa otkrio namere svog cimera Daria Šogorovića za koga tvrdi da je "zaljubljen u njega".

Sklapao je sve kockice u glavi za Daria, a onda se prisetio priče koju je podelio sa svima:

– Proganjao me je sa društvene mreže, predstavljao mi se kao neka riba koja hoće da me vidi. Kada je prošla peta sezona, ja sam to kulirao, o onda kad je bila šesta sezona i kada sam raskinuo sa Marijanom, onda je "ona" tražila da mi vidi polni organ preko kamere. Ja sam pokušao da otkrijem ko je ta devojka koja se krije iza profila. Kada je upalio kameru, bio je neki mrak, ništa se nije videlo do jednog trenutka kada mu je ispao telefon pa je slika pretrčala preko njega, On je ušao ovde jer je zaljubljen u mene – rekao je Mili.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter