Izvor:
12.11.2018 u 16:16
0

SPECIJALAN INTERVIJU SAMO ZA HAPPY.RS: Jelena Ilić otvorila dušu i priznala kako se oseća povodom neprihvatanja veze izmedju Ivana Marinkovića i nje od strane njihovih porodica!

Učesnica sedme sezone rijaliti programa ,,Parovi", Jelena Ilić, novinarka rodom iz Leskovca, nakon sinoćnih neprijatnih telefonskih razgovora sa njenom i porodicom njenog dečka Ivana Marinkovića, odlučila je da javno prizna kako se oseća povodom toga.

1. Kako se osećaš nakon saznanja da Ivanova sestra, a ni tvoja majka i sestra, ne podržavaju vezu između Ivana i tebe?

Osećam se jako loše zbog toga. Negde sam slutila da su stvari napolju baš ovakve, ali sam to čula tek u telefonskim razgovorima. Plakala samčitavu noć.. Osećam prazninu koju ne mogu opisati. Najgore od svega mi je što se Ivan na takav način posvađao sa svojom sestrom jer on ima samo nju i ne želim da ja budem razlog njihovog lošeg odnosa.

2. Ivan se zbog ljubavi prema tebi posvađao sa sestrom Teodorom i zabranio joj da se javlja u program. Da li ti je tim gestom dovoljno pokazao svoju ljubav?

Pre svega, Ivan je imao dogovor sa Teodorom da se ona u ovoj sezoni uopšte ne uključuje. Ovo je drugi put da se javila, nadam se ne i poslednji. Meni nije trebao apsolutno ni jedan dokaz. Ja verujem u njegova osećanja! Svaki njegov dodir, zagrljaj, stisak ruke i poljubac, osećaj koji imam u tim trenucima, mi dovoljno govore. Bez obzira kakva je slika o njemu napolju, i u medijima, on je najpažljiviji i najnežniji muškarac. To mu govorim svakodnevno i bila bih luda kada bih tražila veći dokaz od toga. Svoju ljubav mi dokazuje svake sekunde.

3. Mnogi su komentarisali da nije u redu što se nisi suprostavila starijoj sestri, dok je bila i više nego surova prema tvom dečku. Da sada možeš da vratiš vreme, da li bi drugačije uradila?

Mnogi nisu svi… Ko je gledao ,,Parove" te večeri, čuo je kako je tekao telefonski razgovor između mene i nje… Naši razgovori se ni napolju ne razlikuju previše od toga… Jovana je neko ko mi uvek nameće svoje stavove i tu se ništa neće promeniti. Samo kada su u pitanju emocije i ljubav, ne uspeva joj… U tom slučaju uopšte ne želi da me sasluša i sada ubeđuje sebe da ja ne volim Ivana i da su to nerealna osećanja zbog zatvorenog prostora. Reagovala sam iskreno i sasvim normalno. Pokušala sam da joj objasnim da spusti loptu, makar da ga ne vređa, međutim, nije mi uspelo. Želela sam da balansiram ali je to nemoguće. Žao mi je zbog teških reči i sa jedne i sa druge strane. Volim sestru najviše na svetu i jedva čekam dan kada će me podržati. Sada podršku nemam i jako mi je teško. Jedine reči utehe su mi reči moje mame.

4. Misliš li da bi novonastala situacija mogla da utiče na dalje odvijanje veze sa Ivanom?

Novonastala situacija, ni ova ni bilo koja druga, neće uticati na nas dvoje. Mi se volimo i to niko neće promeniti. Svađe i razmirice su postojale i ranije, pa to nije ništa novo, kao u svakoj vezi. Pod velikim smo pritiskom ali znam da možemo i izdržaćemo!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter