Izvor:
23.06.2019 u 14:26
0

SPREMNA JE ZA VELIKI ESTETSKI ZAHVAT KOJI ĆE JOJ PROMENITI ŽIVOT: OPERACIJA USKORO POČINJE, uzbuđena je! (FOTO)

Finalistkinja prošle sezone raskošne vile "Parova" Teodora Radoičić u žiži je interesovanja javnosti od kada je napustila poznati šou program.

Naime, atraktivnoj crnki je karijera krenula ulzanom putanjom, pa se pored modelinga bacila i na pevačku karijeru, koja joj je donela uspeh.

Radoičićeva je snimila novi singl "Ne dam na nas" za koji će uskoro snimiti spot, te je ona za Happy portal otkrila kada će dovršiti snimanje čitavog projekta.

– Kada završim operacije kod čuvenog Doktora B u Istanbulu, krećem sa snimanjem – otkrila je ona.

Sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama ona će uskoro početi sa nekim od mnogobrojnih zahvata koji planira da uradi, budući da se trenutno nalazi u Istanbulu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter