Izvor:
06.09.2018 u 09:21
0

SUZA SUZU STIŽE: Enisa se rasplakala, pa ispričala svoju potresnu ISPOVEST!

Enisa Bajramović, atraktivna takmičarka najgledanijeg zabavno – humorističkog programa ,,Parovi" ispričala je svoju potresnu ispovest.

Naime, započela je govor time da je vrlo rano ostala bez roditelja, te ju je komšinica Zaga upitala da odgovori na temu jutarnje kafice, koga bi pozvala da dobije jedan poziv.

Pozvala bih najbolju drugaricu – a zatim se rasplakala, jer kako kaže, ne zna šta bi joj rekla, s obzirom da joj je drugarica poručila pred ulazak u rijaliti – Nisam imala njenu podršku, rekla mi je da nisam ja za to, jer ne volim da se svađam, da se neću snaći ovde – odgovorila je Enisa.

Sve vesti iz vile ,,Parova" možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter