Izvor:
10.07.2018 u 14:07
0

SVE ŠTO JE PRIČAO BILA JE ISTINA: Pogledajte kako MIli ne može da se odbrani od žena nakon završetka Superfinala! (VIDEO)

Šesta sezona najgledanijeg rijatilija na Balkanu završena je u nedelju,a laskavu titulu pobednika kao i glavnu nagradu od 70 000 evra odneo je Nenad Marinković Gasttozz.

Neosporno je da rijaliti "Parovi" donosi veliku popularnost, tako je i Mili imao prilike da se nakon završetka spektakularnog Superfinala susretne sa velikim brojem svojih obožavaoca,a interesantno je to što među njima ipak prednjače žene.

Ne sumnjamo da Miliju prija to što ga pripadnice lepšeg pola obasipaju komplimentina i prilaze na ulici kako bi se slikale sa njim.

Milutin Radosavljević Mili svakodnevno ima priliku da uživa u društvu obažavateljki koje mu i nakon završene šeste sezone "Parova" i dalje pružaju neizmernu podršku.

Šta je rekla za Happy.rs portal jedna od Milijevih fanova, pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter