Izvor:
28.02.2017 u 21:32
0

TAKMIČARI SU ZANEMELI: Ovo pitanje ih je sve šokiralo!

Kao i svakog ponedeljka, i večeras je na programu "Parograf".

Na mestu ispitivanog naći će učesnk koji je pre nekoliko dana ušao u najpopularniji rijaliti šou na Balkanu David Dragojlović.

Naime. takmićar će biti priključen na detektor laži, te tako neće biti u mogučnosti da govori ništa sem istine. David je svojevoljno odlučio da sa gledaocima Happy televizije podeli najintimnije detalje iz svog života, a ne sumnamo da ćemo ga nakon ove emisije bolje upoznati.

Sedmo pitanje koje je postavljeno Davidu glasi:

Da li je istina da ste bili oteti?

Ne to nije istina, ja zaista ne znam odakle to pitanje. Jedino može da me neke devojke otmu, ovako ne, mojoj porodici niko nikada nije pretio, oni su svi čisti – rekao je David.

U tu priču se uključio i Milutin Radosavljević Mili, koji je rekao da su njega pokušavali da otmu, ali da se on snašao i uspeo da pobegne.

Poligraf je ovaj njegov odgovor prepoznao kao istinu.

David je očigledno odlučio da večeras priča samo istinu.

Ostanite uz happytv.rs i saznajte kako će David odgovoriti na ostala pitanja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter