Izvor:
09.06.2018 u 13:43
0

TEODORA RADOIČIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Sigurno su imali se*s u šatoru. Nadam se da je Gasttozz ispunio kvotu! (FOTO)

1.Sinoć se dosta pričalo o tebi i Gasttozzu. Možeš li nam objasniti prirodu vašeg odnosa, obzirom da ste sve ostavili zbunjene, pričate da niste zajedno a ljubite se. Da li je to neka vrsta vaše igre?

-Ne znam ni sama šta bih vam rekla o odnosu Gasttozza i mene. I sama se zbunim kada se potegne ta tema. Status veze je previše komplikovano.

2. Gasttozz se trenutno nalazi u "Kampu otpisanih" i kako smo videli postao je blizak sa Marijanom. Kako gledaš na to njegovo "preletačko" ponašanje?

-Klasičan Gasttozz.

3. Misliš li da se nešto dogodilo između njih u šatoru osim poljubca i da je Marijana zato onako burno reagovala kada se povela priča da su imali se*s?

-Sigurno je pao se*s. Nadam se da je Gasttozz ispunio kvotu.

4.Da li bi volela da središ svoj odnos sa Nenadom i budete i van vile ponovo par? Misliš li da bi uspela uz njega da se ostvariš kao žena i majka?

-Jedina enigma ovog rijalitija i ono što bi jedino opstalo napolju jeste veza Teodore i Vuka. Taj odnos ostaće misterija za sve, a sigurno ćete napolju videti epilog ove priče. Za sada gledajte rijalit!

5. Smatraš li da si svojim učešćem doprinela ovom rijalitiju.. Kaješ li se zbog nekih stvari, i šta bi promenila ako bi bila pozvana da uđeš u sezonu 7?

-Smatram da sam itekako doprinela rijalitiju i dala primer mladima kako jedno dete (faktički) sa ulice dođe do vrha i ispuni svoje želje kao i neki bolji život. Da taj put nije lak i da ima dosta uspona i padova ali isto tako da je ostvariv ako si dovoljno hrabar i uporan. Kada bih ušla u sezonu 7 bila bih totalno drugačija.

6. Možeš li nam otkriti svoje planove kada izađeš iz vile?

-Kada napustim rijaliti prvo što me čeka jeste snimanje pesme i spota. Planiram ponovo da se vratim u svet mode a možda i u neku voditeljsku fotelju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter