Izvor:
13.06.2017 u 16:52
0

TIHOMIR ZA HAPPYTV.RS: Prve bračne noći nije bilo seksa, spavali smo okrenuti naopako!

Kakvi su tvoji prvi utisci nakon venčanja?

– Venčanje je bilo fenomenalno i drago mi je da je sve proteklo u najboljem redu. Ja sam prezadovoljan celim ambijentom. Organizacija je bila na visokom nivou i sve je bilo kao u bajci. Drago mi je da sam video svoje prijatelje, oca i sve ostale drage ljude koji me podržavaju. Hvala svima jer ljubav uvek pobeđuje.

Kako je protekla prva bračna noć?

– Naša prva bračna noć je protekla mnogo lepo. Uživali smo u mirisu cveća koje smo dobili od naših prijatelja pa smo zaspali okrenuti naopako ka cveću. Nažalost nije bilo seksa jer mlada ima ženskih problema pa smo se fokusirali na masiranje nogu.

Da li ti je neko nedostajao na veselju?

– Nedostajalo je još par mojih prijatelja i da dođe još neko od Anamarijinih drugarica ili drugova. Moja ekipa je bila top. Od mog oca Aleksandra koji je objasnio kako se provodi na svadbi svog sina, do ostalih mojih prijatelja, svi su mi bili fenomenalni. Dobili smo najviše cveća od svih njih kao i ostale poklone. Jednom rečju klasična dominacija.

Koliko ti znači podrška porodice koja je i više nego očigledna?

– Sada dolazi na videlo sve ono što sam pričao od početka mog učešća u rijalitiju. Porodica je najbitnija i ja se vodim tim osećajem. Tu stoji odgovor na ovo pitanje. Kada su prave stvari u pitanju uvek imam njihovu podršku, tako je i sada bilo. Mnogo ih volm i mnogo mi zanači njihova podrška.

Da li misliš da će te Anamarijina porodica prihvatiti isto toliko koliko je nju prihvatila tvoja?

– Meni je bitno da me je ona prihvatila i meni je to dosta. Imamo podršku od cele familije i sve je super. Idemo dalje sve do medalje. Hvala svima na podršci.

Da li ćete vas dvoje ostati zajedno nakon rijalitija i gde ćete živeti ako se odlučite za taj korak?

– Naravno da hoćemo. Živećemo na relaciji Beograd – Zagreb, pa ćemo malo svrljati po Jadranu. Sve u svemu imamo nekoliko izbora ali to zavisi od mnogo faktora. Gde god da živimo bićemo srećni i zaljubljeni.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter