Izvor:
23.02.2019 u 16:35
0

UHVAĆENI NA DELU! Da li su Dina i Baki B3 završili u ISTOM TOALETU?! Isplivali SKANDALOZNI snimci! (VIDEO)

Andrija Đogani i Dina Galorini su učesnici aktuelne sezone "Parova" čiji odnos mesecima unazad intrigira javnost, najviše zbog brojnih oscilacija.

Naime, Baki B3 i temperamentna crnka su od samog starta ulaska u raskošnu vilu izgradili odnos koji se temelji na stalnim razgovorima i uzajamnom poverenju. Međutim, često dolazi do burnih svađa između njih dvoje, ali te rasprave kratko traju, što je dokaz da oni znače jedan drugom, što su i sami u više navrata istakli.

Ipak, ono što je posebno privuklo pažnju širokog auditorijuma jeste njihovo šaputanje u krevetu, ali i bliskost, pa često padnu poljupci nadomak usana.

Dina je mnogo puta naglašavala da je denser njena "platonska ljubav" , što kod većine cimera podgreva sumnju da se nešto tajno dešava između njih dvoje, bez obzira na to što je on oženjen.

Aleksandra Marjanović je nedavno rekla da su Galorinijeva i Baki B3 u tajnoj vezi, a naše kamere su donekle potvrdile ovu priču, te je isplivao snimak na kom se vidi kako "bliski prijatelji" ulaze u isti wc. Međutim, ostaje tajna šta se zbilo iza vrata toaleta raskošne vile.

Kako je sve to izgledalo možete videti u snimku ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter