Izvor:
17.03.2019 u 13:34
0

USLEDILO IZNENAĐENJE ZA BIVŠEG POLITIČARA: Požgaj u SUZAMA, doživeo BLAGI ŠOK! (FOTO)

S obzirom na to da u dvorištu luksuzne vile vlada pozitivna energija, tokom "Nedeljnog ručka" usledilo je specijalno iznenađenje za Aleksandra Požgaja.

Naime, u program se uključila njegova supruga Ivana Požgaj telefonskim putem, te ga je veoma pozdravila, i za njega imala reči hvale.

Ljubavi, volim te drži se – rekla je ona.

Kada se poziv završio, voditeljka Anđela Lakićević je pitala bivšeg političara kako se oseća nakon što se čuo sa svojom nežnijom polovinom.

Znam ja da je ona dobro. Sa kim je gde je ne zanima me, bitno da je ona okej. Kad izađem uživaćemo – iznenadio je Požgaj svojim odgovorom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter