Izvor:
04.10.2016 u 20:41
0

„VALJA SE MALO“: Bivše učesnice koje ste OBOŽAVALI završile u LEZBO AKCIJI! (FOTO)

Jedna od najskandaloznijih učesnica domaćih rijalitija, koja je ostala zapamćena po učešću u "Parovima", Mirjana Praizović, podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu provokativnu fotku na kojoj se zabavlja sa svojom prijateljicom.

One su se veselo isplazile i počele da se dodiruju jezicima, a uz fotku, Mirjana je napisala i komentar: "Valja se malo". Još je smešniji odgovor jednog od njenih pratilaca, koji glasi: "Valja se i puno".

Inače, radi se o učesnici rijaliti šoa "Parovi" Maji Stevović koja je sa Mirjanom ušla u luksuznu vilu. Pogledajte fotografiju:

Valja se malo ❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Mirjana Praizović (@mirjanapraizovic_nidjeveze) on

HappyTv.rs
Foto: Instagram/mirjanapraizovic_nidjeveze

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter