Izvor:
21.02.2019 u 20:46
0

VRATIO MU SE DUŠEVNI MIR! Požgaj UPOREDIO suprugu i Aleksandru, pa rekao KOJA MU JE DRAŽA, Ivana ZATEČENA! (FOTO)

Aleksandar Požgaj je prethodne noći doživeo pravi šok kada je na vratima luksuzne vile "Parova" ugledao svoju zakonitu suprugu Ivanu Požgaj.

Naime, lepa stjuardesa se odlučila na ovaj korak jer je čitava nacija imala utisak da će je dragi prevariti sa Aleksandrom Marjanović, sa kojom je bivši političar bio ekstremno blizak.

Ipak, Ivana je odlučila da spasi instituciju braka, te je ušla u popularni rijaliti ne bi li svima stavila do znanja da je Požgaj njen, što je on i sam istakao.

Vratio mi se duševni mir. Od kada je Ivana ovde, duša je na mestu. Zamerao sam joj da nema hrabrosti za neke stvari, sada me je ovim ulaskom u rijaliti demantovala – priznaje Požgaj, a onda je počeo da se pravda svojoj ženi zbog odnosa sa Marjanovićevom.

Ona je meni draga bila veoma. I sada mi je draga, ali naravno, ti si mi najdraža ljubavi – govorio je Aleksandar slatke reči svojoj dragoj što je njoj delimično imponovalo, te su se oboje smeškali, a nakon toga su pali i sočni poljupci imeđu supružnika.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter