Izvor:
22.02.2019 u 02:23
0

VUYA SPECIJALNO ZA HAPPYTV.RS! Otkrio ŠTA ima PROTIV Požgajevih, ali i KO JE NJEGOV POKRETAČ U RIJALITIJU! (FOTO)

Temepramentni učesnik "Parova" britkog jezika koji retko koga ostavlja ravnodušnim Goran Vujičić Vuya otvorio je dušu specijalno za happytv.rs i otkrio mnogobrojne zanimljive stvari, odnosno one koje se tiču njegovog boravka u luskuznoj vili.

Juče si kažnjen direktnom nominacijom od strane produkcije zbog nepoštovanja ove kuće i neprimerenog ponašanja u vili "Parova". Da li misliš da direktna nomainacija može da utiče na tvoj opstanak? Da li želiš da ostaneš i "zadaješ", ili da izađeš? Kako se ti osećaš?

Nominacije su normalna stvar i kad – tad bi je dobio, tako da je prihvatam. Dobio sam ono što sam zaslužio. Osoba sam koja ima stav i uvek znam da se suočim sa situacijama koje me snađu. Znam da sam igrač koji se razlikuje od drugih, i da sam ovde potreban, jer sa sobom povlačim jednu novu generaciju koja me sigurno razume. Zadavanje je način života, i ono ne može da prestane, a ja nisam mekan da me ovo trenutno dešavanje istripuje, tako da naravno da želim ostati i zadavati, ako publika tako odluči. Ukoliko ne, onda ću sa ponosom izaći i vani zadavati – kaže temepramentni učesnik.

Tvoja lepša polovina Enisa Bajramović je pokušala da te opomene da povedeš računa o načinu izražavanja, jer joj se čini da sve olako shvataš bez ikakve težine? Svi znamo koliko voliš Enisu, pa.. da li bi promenio ponašanje kada bi ona to od tebe zahtevala?

Već sam ja mnogo promenio svoje ponašanje i izražavanje zbog nje. U suštini ja ovde i nemam neke sukobe i svađe. Zbog nje bi sve uradio jer je ona osoba koju volim, i verujem da me ona nikada ne bi loše posavetovala. Svestan samtežine svega što radim. Ali, opet kažem, moj život je moja stvar, tako da ću da snosim posledice svega što treba. Znam da je Enisa uz mene uvek. Nije me ostavila nakon onog sinoć, znači da nas vežu jake emocije – smatra Vuya.

Ulazak Ivane Požgaj je po tvom načinu razmišljanja interni dogovor Aleksandra Požgaja, Jovane Novaković Šmizle i nje same? Da li si zbog toga reagovao nedolično, ili pak zbog nekih svojih pobuda? Kako ti gledaš na tvoje ponašanje od sinoć?

Interni dogovor njih i još par takmičara koji se druže vani, i došli su da mi prodaju te lažne priče kojim mi samo vređaju inteligenciju. Pre ulaska su nas savetovali da budemo iskreni i prirodni, odnosno svoji. Gledam po sebi. Ja volim Enisu, i ni pod koju cenu se ne bi borio sa šatro jakim takmičarima koji pričaju znakovima, skidaju bubice, i uriniraju po nama ostalima. Na ulici sam naučio da znam samo za fer borgu, zato mi ostalo smeta. Možda nisam trebao onako da reagujem ishitreno, ali šta ću, takav sam, šašav Vuya koji uvek radi onako kako oseća. Mada, priznajem da volim šou – bez dlake na jeziku je Vujačić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter