Izvor:
22.11.2019 u 23:01
0

ŽABAC NE ZNA ŠTA DA RADI: Pokušao da stavi tačku na odnos sa Milijanom, a onda se desilo OVO! (FOTO)

USKORO U VILU ULAZI POSEBAN TAKMIČAR: Pomrsiće odnos Milijane i Žapca! (FOTO)

Nakon što je pušten video Milijane Božić i Nemanje Stamatovića Žapca kako se žustro svađaju, Žabac je odlučio sledeće:

Pod hitno ovo moram da prekinem. Šaljem lošu sliku napolje. Jel sam ja doveden da ovde budem iscepan? Nemam više komentar – rekao je Žabac.

Večerašnji gost Jovan Ilić primetio je da Žabac ne želi da se povinuje Milijaninim zahtevima i da je njegov karakter drugačiji u odnosu na Milojkov. Milijana je to potvrdila, ali je ispričala da ima ozbiljne nesuglasice sa Žapcem:

Žabac mi je svašta izgovorio što mi niko do sada nije rekao. Sutradan sam popila malo više, pa sam mu zato tako uzvratiladodala je Milijana.

Žabac je trenutno u nezgodnoj situaciji – oseća pritisak drugih ukućana i porodice, ali bi u isto vreme i da bude sa njom.Šta će se desiti kada uđe novi takmičar, ostaje da vidimo.

NA VRATIMA VILE POJAVILA SE ONA: Jednoj takmičarki njen ulazak nije pao lako! KRIJU NEŠTO OZBILJNO! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter