Izvor: HappyBSC
25.05.2020 u 10:21
0

ZAGRMELO U VILI! RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA UZNEMIRIO OKOLINU: Žestoka svađa ne jenjava (VIDEO)

U vili „Parova“ idila odavno ne stanuje u vili, a spletkarenje je postalo osnovno zanimanje takmičara u vili.

Naime, Nataša je za stolom sa novom takmičarkom Kristinom i dok ih obe povezuje on, njih dve spletkare gledajući se u oči.

Pravna plavuša je počela o iskusnom rijaliti igraču zabavno-humorističkog programa kako on nema lošu dušu, ali da se jako loše odnosi prema ženama. 

Ove njene reči je potrđivao Milojko koji je imao nekoliko sukoba sa Milijem, pa je jedva dočekao da oplete po njemu. 

Kda se Kristina udaljila od stola plavuša je sa Sanjom Mirkov nastavila da ogovara oboje .

– Evo došla mu je ova nova, a on ne prestaje da juri za mnom – rekla je ona i dodala da gde god da se okrene čuje svoje ime koje izgovara Mili. 

Sanja Mirkov se dotakl asvoje muke, i afere koju je imala sa njim. Ona ne može da prežali to što je Mili izneo detalje njihove romanse, a kada jeshvatila da ju je RTadosavljević šutnuo, ona je odlučila da promeni ploču i okrene vodenicu.

A onda se desio sustret u haremu koji će tek zatresti Balkan.

Nataša i Teodora su prišle Kristini i mIliju, i prozivka je mogla da počne.

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! „MERJEM“: Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

MEDICINSKA SESTRA IZ KOVID BOLNICE DOBILA PODRŠKU! Nosila bikini ispod zaštitnog odela! (GALERIJA)

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Ministar se skinuo usred TV emisije! (VIDEO 18+)

OČUH NEPRIMERENO DODIRIVAO DEVOJČICU: Kragujevčaninu preti pet godina kazne

Nova takmičarka je u više navrata pokušala da ispriča jednu situaciju, dok je pravnica sve vreme ironično dobacivala, a Mili je bio potpuno pogubljen. 

– Mili slušaj, sve je na kraju bilo za tvoje dobro. Devojka je želela da se zaljubiš u nju i da te spasi brodoloma sa mnom – bila je ironična Nataša i dodala da ne treba da priča kako ga jebriag za Kristinu. Međutim, svi odlično znamo da mIlutin gaji emocije prema pravnoj plavuši, a ne prema novoj atraktivnoj plavuši, pa je upitao:

– Šta tebe briga šta ja pričam za Kristinu, živi ti svoj život.

Na ove reči Nataša je ratko odgovorila da želi da on bude srećan i van rijaliti a onda je usledio pravi rat između bivših ljubavnila. Milutin nije štedeo reči kojima bi je uvredio ali ni pravnica nije ostala dužna. Rafalna paljba je počela  i nema naznaka da će se uskoro okončati.

Spekuliše se da je Mili pogrešio kada se zbližio sa novom takmičarko jer je na taj način izgubio svoju volljenu, i da Nataša nemože da sakrije ljubomoru, a da li je načinio pogrešan korak ili ne, saznaćete ukoliko ostanete uz HappY bsc PORTAL I pogledate video dostupan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter