Izvor: HappyBSC
25.05.2020 u 10:18
0

URNEBESNO! DŽEPARENJE MOŽE DA POČNE: Ovo su saveti kako sačuvati novčanik (VIDEO)

Najiskusniji rijaliti takmičari odlučili su da prosvetle naše takmičare i održe im čas o neizostavnoj životnoj lekciji zvanoj džeparenje. 

Naime, njih dvojica su poznati po tome da su u stalnom sukobu s obzirom na to da ne mogu da pronađu zajednički jezik. Ali, ova svađa ih je odvela u drugom pravcu.

Ivan Marinković je počeo rečima kako ne poznaje Milija, dok se Radosavljević pobunio pa objasnio koliko ga dobro poznaje.

OVO MORATE ZNATI

Reprezentacija Srbije vicešampion Evrope u PES fubalu!

OVAJ GRAD JE SRPSKI EL DORADO Svi će pohriliti tamo zbog novog otkrića!

TUČA MIGRANATA, SEVALI NOŽEVI

LABORATORIJA U VUHANU: Imamo tri živa virusa, niti jedan nije kovid-19!

– Ja te ne poznaje?! Alo, video sam ga u kladionici kako spava. Drug i ja smo ušli  aon je bio mrtav pijan za stolom – odgovorio je Mili i uputio niz uvreda. 

Krenulo je nadmetanje ko ima kvalitetnije stvari, i nakon MIklijevog izlaganja njegovih torbica, naočara došao je red na Ivana koji je rekao da on nema ni torbicu ni novčanik a da novac drži u džepu. A onda je usledio šok i smeh do suza. Ivan je pokazao na koji način čuva novac u džepu od lopova, a u ovome mu je pomogao Pavao.

Demonstracija je bila na nivou kako i sam kaže. Pavao se držao u imaginarnom busu, a Marinković je objasnio kako se odbraniti od džeparoša. Sve vreme iskusni rijaliti igrač Mili je dobacivao i ismejavao ih :

– Jao, pa ovo su sve moje fore, dajte smislite nešto novo. 

Kako je izgledalo ovo na primeru a možda i vama pomognu saveti naših takmičara pogledajte u videu ispod…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter