Izvor:
23.11.2019 u 15:37
0

ZAPUŠILA MU USTA: Ne može da podnese ponižavanje i vređanje, pa je odlučila da uradi OVO! (FOTO)

POSTALA PRAVI RIJALITI IGRAČ: Palčica žestoko oplela po Sneži Jovičić! Dobila podršku Mastora! (FOTO)

Džonatan Mastor Lumbila i Kristina Ružić bili su u vezi nakon njenog ulaska. Međutim, njihov odnos se promenio i često se svađaju. Tako je Kristina primetila da je Mastor u poslednje vreme ponižava:

Prvo me pljuješ u programu, pa me pljuješ ovako preko dana, ponižavaš me. Posle toga dođeš i moliš me da te grlim i da te ljubim! – rekla je Kristina.

Ti mene pratiš! Ti mene non stop grliš, budalo jedna – odgovorio je Mastor.

Ja sam tebe samo pitala da li si dobro, a ti si rekao da si smoren pa sam te ja zagrlila. Bilo mi je žao jer sam videla da si nervozan – objasnila je Kristina.

Mastor je neodlučan i ne zna sa kojom devojkom bi započeo ozbiljnu vezu. Za sada mu se najviše sviđa Palčica. Možda je to razlog zašto izbegava Kristinu.

ŽABAC ISKRENO O MILIJANI: Prija mu njena blizina, ali nije ludo zaljubljen?! Evo šta je još rekao o njoj! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter