Izvor:
15.06.2017 u 02:05
0

ZERININA MAMA ZABRINUTA: Uključila se u program i zamolila ćerku samo jedno!

Zerina i Nikola u centu su pažnje zbog snimka seksa koji se među njima desio.

Zbog toga su se danas javili njihovi rodtelji.

Zerinina majka bila je jako zabrinuta:

-Uključila sam se da se izvinim porodici Lakić. Nisam bila prisutna jer Saru da prevedem preko granice treba mi saglasnost oba roditelja. A Zerina nije mogla da mi da saglasnost jer je tu gde jeste. To je jedini razlog. Nadam se da imaju svi razumevanja, jer dete od 3 godine ne mogu ostaviti. Zerina je otišla pod psihičkim pritiskom tamo, a tu joj je još gore. Koliko ja vidim ona pada, brinem se za njeno zdravlje. Ne treba tako da se ponaša. Kad joj se obraća Neda ili Marina, koncentracija joj pada i ne razume šta joj govore. Oboje su krivi, i šta je tu tu je. Zamolila bih te Zerina, da alkohol izbaciš.

Kada je ovo čula, Zerina je rekla da je njena mama sve u pravu i da je njoj jako teško.

Ona bi kako kaže želela da izađe.

Happytv.rs
Foto.Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter